Weekend

Fredag!
Inte för att det spelar någon roll i min värld men det betyder att jag iaf har två kvällar och en dag med Marko :-) Tyvärr jobbar han på söndag... So feel free att boka dejt med mig då! :-)
Imorgon ska vi nog hälsa på en liten isbjörn...nä, valp! Några vänner till Marko (som jag träffat på fest) har nyss fått hem denna lilla vita isbjörnsvalp. (Oroa dig inte Alfons, du kommer alltid vara min favorit!)
Och sen ska vi nog spela biljard med Sof & Tomp. Idag blir det nog bara lugnt. Inte träffat Marko på flera dar så jag längtar verkligen tills vi ses i eftermiddag!

Dagens saknar : Långa naglar!!! Jag hatar mina små fula korta naglar. Målade dom nyss och kom fram till att det här går inte längre! Jag vill ha långa naglar igen!!!!! Hade ju det i typ 3-4 år (salongsfixade) och gå tillbaka till det här är inte kul längre. Första bästa inkomst och det blir långa naglar kan jag lova! Och ett besök hos frisören.

(Christina fixade mina naglar i somras)

Utanför förnstret är det snö, snö, snö. Men vackert när solen lyser på snön. Men längtar verkligen efter våren... Trött på alla tjocka kläder, att halka runt på is, inställda och försenade tåg...
Har typ mer än en decimeter snö utanför mitt fönster. Och några snöhögar...


Nä, dax att göra sig iordning, och äta nått tror jag!

Happy birthday to you

Tjäna!
Nu ligger jag mätt och trött på sängen och ska strax sova så fort jag orkat släpa mig in i badrummet och borsta tänderna.
Idag har jag firat min pappa som fyller år! Vi har fikat och sen ätit jättegod middag på söder på restaurang Axela. Gillar den restaurangen för den är mysig, man får stora portioner och det är alltid gott, och personalen är trevlig! (vilken reklam :-))

(Vaniljpannacotta med hallon - gottgottigottgott!)


Sen var vi på bio och såg "2012".


Jag är förmodligen typ sist i hela världen med att se den men nu höll den på att tas bort från biograferna så vi passade på. Och jäklar vilka specialeffekter det var!! Tänk att se den i 3D! Den var grymt bra gjord, och själva filmen var bra. (Om man nu kan säga att en film där nästan hela jorden och dess befolkning utplånas är bra...)
Det är läskigt att tänka att nått sånt skulle kunna hända. Altså, inte att hela jorden skulle kunna gå under men typ tsunamis och jordbävningar och sånt kan ju komma ganska nära vissa bitar i filmen.
Fy....... Hoppas inget händer under min livstid iaf. (Ego...)
Min hjärna lever ju sitt eget liv så jag började tänka på alla mina nära och kära och hur man verkligen inte ska ta något eller någon för given och vara tacksam för allt man har för när som hellst kan...jorden gå under, hahaha!
Nämen.....ja...iaf...
Nu ska nog mätta jag (jo då, satte i mig en popcorn till bion oxå...) sova lite.
Då blir det snabbare fredag och jag får träffa Marko! <3 <3

Natt fnatt

7...

...månader.



I Miss You. I Love You.

Plastic fantastic?



Jag blev ju för ett litet tag sen näst intill besatt av "The Hills" och "The City"MTV. Satt och kollade på datorn på hur många avsnitt som hellst så fort jag hade en ledig stund. Lauren är ju bara SÅ snygg och det är så kul att se deras liv och allt som händer och hur dom klär sig, all the drama, samt att få hata Spencer Prutt lite.

Idag när jag skulle kolla min hotmail kommer man ju in på MSN-sidan efteråt och där var det massa bilder på Heidi Montag - efter alla hennes plastikoperationer. Och jag säger bara, hjälp! OJ vad hon har gjort om sig! Altså, jag tycker hon är snyggare nu än innan men hon ser ju ut som en skyllt-docka!! Hon är ju inte längre mänsklig!! Det är helt galet hur man kan förändra sig. radera sitt gamla jag.
Vad tänker hon när hon ser sig i spegeln??
Jag undrar hur det känns...
Jag skulle absolut vilja ändra på både det ena och det andra i mitt utseende. Men då skulle jag bara fixa till lite grann. Inte ändra helt!
Tänka vad lite (eller i detta fall, mycket,) pengar kan göra.

Heidi Montag

Innan :

Efter :


Innan :

Efter :

Bilder från msn.com och google



Hon gör ju självklart som hon vill och jag är inte emot plastikkirurgi, men i detta fall tycker jag bara att det har gått lite för långt...
Tycker det är intressant att följa en männsikas förvandling till någon helt annan.
Skulle gärna följa förändringen i hjärnan oxå...
Och vad tycker Mr Pru...Hrm...Mr Pratt om denna totala förvandling??
Står säkert någonstans men jag läser inte skvaller. (Men kul att titta på vissa bilder dock..)
Fast det är fel, jag vet!!!! Och jag är emot paparazzis.

Men i lilla fröken Montags fall så tror jag nog hon har lite sig själv att skylla att detta blåses upp i pressen, och om jag inte är helt ute och cycklar så är nog detta precis det hon vill. Och ja, nu hamnade hon även i min lilla blogg!



PS : Jag vet att jag är perfektionist när det gäller utseenden, (även om jag själv är så långt ifrån perfekt man kan komma i mina ögon haha) och att se ut som en docka skulle jag nog i all ärlighet inte tacka nej till... Men är det egentligen kul i längden??
När man knappt har något av sig själv kvar. Och vad händer när man tröttnar på sitt "nya jag"?
Skulle som sagt gärna fixa till lite här och där, men lämnat den "totala förvandlings"-drömmen bakom mig...
 
 
 

L.O.V.E

Idag firar jag och Marko 2 månader. Ja, det var altså två månader sen vi träffades!
Tänk att det bara gått två månader...känns mycket längre...
Men på ett mycket possitivt sätt :-)
Trodde aldrig att det hemska 2009 skulle sluta så bra. För några månader sen skulle jag bara skrattat om nån förutspådde att detta skulle hända. Men jag är SÅ lycklig att vi träffades! Att jag gav det en chans och att det fungerade!
Att Du hittade mig ;-)
Har ju varit i korta förhållanden förut, men inget som jag mått så här bra i. Det känns så rätt.
Känns ju både bra, och lite läskigt...
Jag har alltid undrat om jag kan vara en förhållandeperson. Lixom, om jag sett par på stan så har jag haft så jättesvårt att se mig själv gå där med en pojkvän. Vad gör man, vad pratar man om m.m. Jag vet, det låter jättelöjligt men jag har vart singel så länge att det var svårt för mig att se bara.
Men nu funkar lixom allt bara.  Jag kan vara mig själv. Jag kan älska. Jag har nån som håller mig i handen, som kysser mig i mataffären, som skickar underbara sms...små saker betyder så mycket för mig...
De här två månaderna har varit helt underbara!
Jag är så lycklig att jag träffat Dig Marko!



För att ge det här med att vara en bra flickvän en chans tänkte jag att jag skulle laga en mysmiddag såhär "dagen till ära" Det blev lasagne! Och kors i taket så gick den faktiskt att äta oxå haha :-)
Sen blev det chokladpudding till efterrätt. Tycker faktiskt det är riktigt kul att pyssla och laga mat, även om det är lite tröttande haha. Önskar bara att jag var lite mer påhittig! Men superkocken Sofie tipsade om en kokbok jag nog ska köpa... Så kanske det blir lite ordentlig mat lagad här hemma!

(Hahaha kollar på "Vänner" och bara för det så är det avsnittet där Rachel ska göra efterätt och sidorna i kokboken klibbat ihop och hon lägger köttfärs i efterrätten :-) Det är typ en sån sak som jag skulle lyckas göra hahahahaha!)



Två månader med dig älskling. Tack för att du gör mig så lycklig
.










Låt mig presentera...

... Alfons!

Världens sötaste valp!

Gör er redo att pipa med bebis-röst, för här kommer han :




Detta är alltså min lilla kärlek, Sofie & Tommys valpis :-)
Bäde jag och Marko (för att inte glömma min mamma) är hopplöst förälskade i denna lilla mjuka gullegris!!

Puss på dig Alfons <3

...happy new year!

Den 26 December så skulle jag och Rebbe egentligen gått till Debaser Medis som skulle haft en Michael Jackson-kväll. Men då dumma Debaser ställde in den kvällen så jag träffade jag Annelie istället!
Vi tänkte att vi skulle till Limerick, men när vi kom dit så var det stängt! Så vi hamnade på Anchor och där blev vi kvar! En riktigt kul kväll, som alltid när jag och Annelie är i farten!

Det är en helt underbar känsla att veta att man har en pojkvän nu när man är ute och man slipper ragg-tankarna...altså det är inte så att jag går ut för att ragga, men nu när det kommer fram folk behöver man inte ens tänka tanken, jag vet att jag har världens bästa som väntar på mig hemma i sin säng!!!!




Jag söp bort mitt kamerafodral och var välldigt ledsen över detta dagen efter, men då köpte min kära pojkvän ett nytt fint åt mig! Tack!! :-)




Sen var det plöttsligt den 31 december och Nyårsafton!! Jag och Marko var båda förkylda men ville ändå hitta på något så kvällen innan bestämde vi att fira hos Sofie och Tommy! (kan ju inte fira nyår utan Sofie lixom...) Dom bjöd oxå dit lite folk och vi tog med Markos kompis Pirre. Jag åkte hem till Marko på dagen och fixade mig och sen åkte vi alla tre till S & T. Dom hade gjort hemmagjord god pizza och så satt vi och drack och pratade och hade riktigt mysigt! Vid kvart över elva bestämde sig tydligen några (efter många diskutioner om vart vi skulle ta vägen) att vi skulle till en fest i Gröndal! Jag satt i telefonen och fick väldans brott iväg så vi tog med Pirres kylväska med vin och sprit och försökte få tag på taxi! Halv tolv var halva gänget iväg,men jag Sofie Marko och Pirre väntade fortfarande på vår taxi och började ana ett nyårsfirande på en parkeringsplatts...
Men slutet gott, allting gott...vi han fram till festen lagom till tolvslaget och firade ute i snön med Pirres megaflaska skumpa! Gott Nytt År!

ser ni fyrverkerierna...?

Tack alla som gjorde nyår till en riktigt kul kväll!!

PS: Nej, Sofie har inte börjat röka...


Den 1 Januari 2010 blev en väldigt lugn dag för oss. Men på kvällen så tog vi oss iaf in till stan och gick på bio med Markos bror. Vi såg:


På lördagen den 2 Januari så åkte jag och Marko hem till Sofie och Alfons och fikade och spelade Wii! Sen åkte vi och hämtade Tommy efter jobbet och så åkte vi och åt middag i Huddinge (tyvärr inte plankstek som jag hade velat ha för där var det stängt...) Trevlig dag!



Den 5 Januari åkte jag och hämtade min Guddotter Enny på dagis och så åkte vi världens kallaste buss till Globen och såg Disney On Ice! Vi hade en riktigt mysig dag tillsammans. Enny tyckte att det var jätteroligt och jag tyckte oxå att det var riktigt bra faktiskt!
Enny satt i mitt knä och lutade sig emot mig och vi satt där och tittade på de duktiga skridskoåkarna och för en sekund så kände jag mig faktiskt lycklig...
En känsla jag inte känt på mycket,mycket länge......
När det tog slut och vi samlat ihop oss och klätt på oss, det är inte lätt vill jag lova, så hämtade Mika oss och vi åkte och köpte mat och tog med oss och överraskade Nina på sjukhuset. Var där en stund och sen åkte jag hem och så kom Marko till mig... <3
En mycket bra dag helt enkelt!




Den 6 Januari var det Trettondedag Jul och ledigt från jobben så jag och Marko ville hitta på nått. Det blev att vi lånade mammas bil och åkte och hämtade hans kompis Erik och sen åkte vi till Sundbyberg och mötte Annelie och åt supergod Thai-mat! Sen var det meningen att vi skulle spela biljard, med det var 2 timmars väntetid! Så det blev inget :-( Men vi pratade om att hitta på nått på fredagen istället! Sen åkte vi och hämtade Eriks flickvän Linda på hennes jobb och körde hem dem. Sen åkte vi hem igen och sen körde vi hem Marko och sen var jag hos mamma på kvällen.

På fredagen, den 8 Januari, så blev det att vi skulle spela biljard istället! Vi hade bokat banor på Tommys jobb. (Tommy jobbade tyvärr inte) Jag åkte hem till Annelie när hon slutade jobbet och så gick vi en promenad med Nilma och sen fixade vi oss och åt hos henne. Sen åkte vi till Marko och tog en öl på en liten pub medans vi väntade på Pirre. Så åkte vi till bowlingen och mötte upp Erik och Linda.
Jag är SÄMST på bowling lärde jag mig den kvällen!! Helt galet att man kan va så dålig, vet inte vad jag gjorde för fel.... MÅSTE träna..... Men kul hade vi iaf och drack massa öl.
Sen blev det att Erik å Linda drog hem å vi andra åkte till Garbos, där var det mycket länge sen man var.
Men vi hade jättekul och drack massa öl och det blev visst lite dans oxå hehe.

Love You



På lördagen den 9 Januari var jag skapligt bakis... Blev en seg dag men efter dush och pizza var jag nästan människa igen :-) På kvällen skulle jag och Marko på middag hos Sofie och Tommy! Dom hade gjort jättemysigt och supergod mat (som vanligt!), kött i ugnen, supergod gratäng och sallad. Och världens sötaste efterrätt! (Varför tog jag inte kort??!) Det var som en muffinform gjort i choklad med vit chokladmousse i och ett litet chokladflarn! Sofie är en mästare på att hitta på små söta grejer, och det var så gott!!!
Sen spelade vi Wii (är mycket bättre på det än sport i verkligheten...) och lekte med Alfons och sen var det dax att åka till Kista och gå på bio! Vi skulle se:

Den var sådär...bra men äcklig som f*n. Tur att jag hade mössan som jag kunde hålla för ögonen. Det blev lite väl mycket blod och äcklo ibland....
Nä, måste sluta upp med skräckfilm tror jag. Och fyyyy för att vara instängd i en grotta!! Fick klaustrofobi-känslor så det räckte och blev över...
Men tack för en skoj kväll!!


Igår var vi hemma hos Markos bror och hans son och fikade och sen åt vi Indiskt i Liljeholmen.
Och idag har jag vart hemma.
Så! Uppdatering av blogg - check!
Har såklart hänt en massa annat oxå som alltid, men detta var väll det som jag kom ihåg mest av.
Nu ska jag försöka skriva av mig lite oftare!

Hoppas att alla är okej med de foton jag lagt ut, annars är det bara att höra av sig så tar jag bort!
Kan tänka mig att Annelie har en och annan åsikt hahahahah :-)
(Men du får säkert fler galna "gapet" bilder på mig i framtiden hahaha!)


Tjim å tjo!





lets keep going...

Vi fortsätter med December!

Den 4 December var det återigen dax att återuppliva gamla barndomsminnen med att gå på en Backstreet Boys-konsert! Den var bra, men det märktes att dom blivit "gamla" och håller inte alls samma klass som tidigare. Tjejerna skriker inte ens i närheten lika mycket,nästan ingen svimmar och publikflirtandet har övergått i att dem flirtar med sina dansare... Men ändå såklart kul att se dem och tänka tillbaka på tonåren :-)


Sen bar det av till Mirran i Skogås där jag mötte upp Anna och Annelie!! Dom hade haft tjejkväll hemma hos Anna (som jag TYVÄRR missade) men det var jättekul att möta upp dom och få festa lite! Anna sjöng på karaoken och jag bara älskar hennes röst!! Hon sjuner SÅ bra!! (t.o.m onykter så låter det tokbra). Jag var oxå uppe å sjöng lite ("Babe" till Annelie haha) och sjöng lite med gamla kompisen Julia.......
Kul kväll som avslutades hos Anna med lite underbart god fyllemat och jag å Annelie hade tjejsnack i soffan där vi sen sov...ja vi frös nog mer än sov den natten......

Tyvärr inga foton från Mirran....



Den 5 December efter en snabbis hemma mötte jag Marko i Brommaplan och sen åkte vi hem till Sofie! Dels för att dom skulle träffas och sen för att Sofie och Tommy har skaffat valp!! Den flyttade hem till dom den 1/12 och är det absolut sötaste jag sett!!! Det kom nått litet lurvigt fram till dörren och det var kärlek vid första ögonkastet!!
Lägger inte ut några bilder nu utan gör ett inlägg om honom senare :)
Sen efter en stunds gos åkte Marko hem och jag och Sofie drack en mycket god drink och åt middag.

Sen åkte jag till Marko och vi gick på vår första fest tillsammans :-) Det var hos hans mycket trevliga kompis Erik. Det blev en kul kväll!

Tyvärr inga bilder från festen... :-I


Den 9 December var en mycket jobbig dag då Sofie skulle opereras. Tänkte på henne konstant hela dagen...
Tack och lov så gick allt bra och hon blev snabbt på bätringsvägen. Love you!



Den 11 December ställde min nya underbara pojkvän upp på att vara barnvakt med mig till min Guddotter Enny. Mika (pappan) skulle ut och shoppa lite julklappar och dricka öl med vänner och Nina låg ju fortfarande på sjukhus.
(Hade nu två av mina bästa vänner på Karolinska - INTE OK)
Men det gick riktigt bra och var en mysig kväll.
Den 12 December efter Mika hämtat Enny så åkte vi till stan och träffade Markos bror (som var med den kvällen vi träffades) och jag fick även träffa hans söta brorson.
På kvällen skulle M på pokerkväll med sina vänner så världens finaste köpte :

till mig som jag kunde kolla på hemma hos honom på hans jättebamseTV medans han var borta :-)



Den 18 December var det julkonsert med Peter Jöback i Globen. Helt underbart att få lite julkänslor (eftersom jag inte haft några hittils) och jag satt på 1a raden i mitten och det var helt superbra!! :-)
Undrar hur många julkonserter jag varit på med Peter nu hahahah?!!


Träffade såklart efteråt...

...och fick min skiva signerad :-)




Den 19 December var det dax för den årliga födelsedagsfesten för Jennie!
Och i år fick även jag ta med en date ;-) Kändes mycket bra att ta med min fina pojkvän dit.
Även Rebbe och Jenny hade nya pojkvänner med sig så det var spännande!
Det blev en rolig kväll!!

Bild 1: Jennies lillasyster och kusin
Bild 2: Partypeople
Bild 3: Karro och Annie
Bild 4: Karro och Rebbe
Bild 5: Jenny och hennes nya pojkvän Tore
Bild 6: Rebbe, Johan och Karro
Bild 7: Karros fina frisyr
Bild 8: Rebbe och hennes nya pojkvän Johan
Bild 9: Gamla vänner: Jag, Karro och Rebbe
Bild 10: Puss kompis!
Bild 11: Jag och Karro
Bild 12: Jag och min fina Marko
Bild 13: Kärlek <3


Innan festen fick jag oxå min julklapp lite tidigt av Marko, det var ett jättefint silverhalsband med två hjärtan och ett fint presentkort med middag och bio.
Har inte tagit av mig halsbande en enda gång sen den kvällen :-)



Den 20 December var det en månad sen jag och Marko träffades och första gången han skulle träffa min mamma! Mamma och hennes man bjöd oss på middag på en grekisk restaurang. Gott! Och mamma tyckte väldigt mycket om min fina pojkvän... ;-)


Den 21 December hämtade jag Nina, som nu flyttat från Karolinska Sjukhuset till Handens Sjukhus, och så gick vi upp till centrum och julshoppade lite. Jag fick en vinterjacka och även pengar till vinterskor.
Tack vännen!!!



Den 24 December var det då plöttsligt julafton - och äntligen blev det en vit jul! Julkänslorna var väll ännu ganska svala men måste sägas att det var helt underbart att vakna upp bredvid sin pojkvän! Och veta att man ska fira jul ihop :-) Marko kom till mig dan innan jul och sen på julafton åkte han iväg på sitt håll och jag åkte till pappa som vanligt och firade lite jul där. Efter det var det dax att åka hem till mamma och kolla på Kalle-filmerna, en tradition som inte kan brytas! Sen på kvällen kom Marko dit och vi åt julmat och öppnade klappar. Jag fick lite filmer,kläder, MJ-kalender, m.m. Jag och Marko fick en resa till Uppsala med hotellövernattning och middag.
Får se när vi åker men det ska bli riktigt mysigt!!

Den 25 December så skulle som vanligt Nina m. familj komma på julmat hos mamma. Dom kom vid 3-tiden och så åt vi mer julmat och Enny fick öppna sina klappar. Oxå en riktigt mysig dag/kväll!

Jätteläskig docka som pratade och öpnade munnen och blinkade - FY!


Tack till min fina pojkvän för en mysig jul (och till alla andra som oxå var med förståss) !



Inte mycket kvar nu men postar detta inlägg iaf så alla bilder får platts...........

...å här kommer det foton

Guess whos back, back again...
Nu är jag tillbaka!! Min älskade pojkvän (med hjälp av sin bror) lyckades tillslut få igång mitt nya bredband jag nu har med Bredbandsbolaget.
Så nu kan mina tankar återigen få liv på bloggen :-)

Okej... så massa mycket har hänt sen jag skrev sist...Men en bild säger mer än tusen ord har jag hört så  jag tänkte sammanfatta den blogglösa tiden med lite (eller mycket) foton!!
Titta den som orkar!

Vi spolar nu tillbaka tiden lite....



Den 24 Oktober fyllde Ninas Mika 35 år. Min kära Nina hade ju legat på Karolinska ganska länge så hon och jag planerade en liten fest för Mika och så köpte jag alla grejer som behövdes och hennes granne bakade smörgåstårtor. Eftersom Mika ÄLSKAR Formel 1 så beställde jag en Formel 1-tårta på ett litet café i Farsta C. Och den blev hur bra som hellst!! Hade ingen aning hur den skulle se ut förns vi hämtade den.

Bilder:
1 & 2. Tårtan
3. Chrille med sin dotter Aurora och det nyaste tillskottet Jolanda
4. Rojne, födelsedagsbarnet och Nina
5. "Tomten" (Jennys pojkvän), Jenny (Mikas syster) och Mikas lillebror
6. "Tomten" och Jenny
7. Jag och Therece (Ninas granne)


Den 28 Oktober var det ju (som jag skrev i ett tidigare inlägg) världspremiär på "This Is It" på bio. Vi gick på första och andra visningen. Det var helt galet på biografen, massa kändisar,fotografer,folk och fans överallt och uptträdanden.
Jag grät från första början och sen igenom hela filmen. Tur att vi ses såg den igen så jag hade hunnit lugna ner mig lite och faktiskt såg något oxå... Det var så otroligt jobbigt. Jag älskar ju honom så mycket och det var en helt sjuk känsla att sitta där och se på bio det jag skulle sett live för några månader sen och sen igen i Mars. Jag tyckte att den mycket bra för att man fick se så mycket av vad som skulle hänt, men dom låssas ju inte alls om att han mådde dåligt.........
Efter den dagen gick jag och såg den 5 gånger till tror jag. Grät varje gång...

(småtjejjer dansade MJ innan filmen började)


Den dagen släpptes även Peter Jöback's nya album som han spelat in under tiden i New York, "East Side Stories"



Den 2 November såg jag och mamma "Thriller Live" på Cirkus. En hyllningsmusikal till Michael Jackson och även lite Jackson 5. Jag tyckte att det var helt sjukt bra! Jag var sjuk och hade tappat rösten men efter pausen kunde jag inte vara tyst utan började skrika och tjoa och sjunga med trots hes hals. Dom var så duktiga och det var sån stämning när hela publiken stod upp och klappade i händerna och sjöng med. Första gången jag kände glädje på riktigt länge, glad att jag gick.

(Michael var nästan där...)
 


Den 7 November skulle Sofie och Tommy ha en efterlängtad inflyttningsfest, men stackars Sofie blev magsjuk så det blev inställt. Jag och Annelie bestämde oss ändå för att ses och dricka öl och hitta på nått skoj! Det blev Patricia och en riktigt kul kväll (som alltid)!
(hehehe)



Den 10 November var det P!NK-konsert i Globen. Det var riktigt bra, gillar verkligen henne live. Stog nästan längst fram och var mycket nöjd med konserten :-)




Den 14 November hade vi spel-kväll hos Annelie, det blev bara jag, A och Putte men vi hade skit-kul!! Många skratt den kvällen :-D Tyvärr inga foton men ett mycket sött på Nilma som jag måste visa...



Sen blev det då Fredag den 20 November... och en utekväll som skulle förändra mycket i mitt liv... :-)
Jag och Annelie skulle ses och festa (såklart) och vi började som vanligt hemma hos henne. Sen blev det Limerick. Vi var på jättebra humör och satt precis bakom trubaduren och skrålade med...När det plöttslligt kommer fram några killar och börjar prata med oss. En av dem är Marko, som nu är min pojkvän :-)
Vi är med dem hela kvällen sen och har skitkul (vad jag minns hahaha,måste erkänna att jag var lite onykter *dööh*) Sen byter jag och Marko iaf nummer,trots att jag tydligen säger att jag inte tror att han vill ses eller nått sånt. Tror han sa att han tyckte om mig och jag trodde (såklart) inte på det men ja.., han har ju nu bevisat tusen gånger om att så faktiskt var fallet.
Jag vet inte vad det var som gjorde att han fann mig den kvällen men jag har nog aldrig varit så lycklig över något som att vi träffades den kvällen.
Måste inläggas att även Sofie och Tommy träffades på Limerick :-)
Ja... Kommer skriva mer om detta senare ;-)



Den 25 November - 5 månader sen ......... Såg "This Is It" på bio...



Den 27 November var jag på middag hos Sofie och sen var vi på bio och såg "Paranormal Activity", trodde jag skulle svimma för att den skulle vara så läskig...men, visst var den läskig men hade förväntat mig värre. Och riktigt dåligt slut........
Den 28 November skulle jag och Annelie ut och öla igen:-) hade riktigt roligt hemma hos A innan och satt och youtuba gamla gamla låtar!!  Sen blev det Dubliner och Marko kom oxå dit... :-)

Tyvärr inga bilder


Hmmm...kom precis på att man kan inte lägga ut hur många bilder som hellst i ett inlägg så bäst att publicera detta nu och hålla tummarna för att det funkar...
Fortsättning följer...


RSS 2.0