Dead or alive...?

Kan man undra... Om denna blogg altså.
Väldans dålig bloggare måste jag säga... Får se om det e dax för lite nya foton kanske? Har ju en hel del. Inte ens lagt upp påsk-korten ännu!
Men går inte nu för jag är hemma hos min sovande älskling och här finns inga foton. Gud vad jag saknat honom...vart iväg på "jobb"-resa veckan som var. Trodde inte man kunde sakna någon så mycket!
(Och då har jag även tidigare varit i ett långdistans-förhållande i 9 månader! Snacka om att det (han) inte var rätt...) Men jag har hellre aldrigt älskat någon så här mycket förut <3 (Ja..eller alls...)
Med "-tecknena runt jobb ^^ menar jag att det är helt sjukt att jag får betalt för detta! Bor gratis, äter gratis och gör allting gratis, och sen får jag lön oxå! Måste ju vara världens bästa jobb!! Synd att det bara händer en vecka om året...
Jobb-resan är att jag och mamma åker på vår årliga tant-resa till Örserum, strax utanför Gränna. I år hade vi med oss 17 små tanter varav flera 90+ åringar som klara sig helt själva så när på en och annan käpp och lite hjälp att bära mat-tallriken. Mycket utflyckter blev det runt omkring och det är så vackert där!! Speciellt där vi bor, precis vid vattnet. Och mycket mat! Frukost-luch-middagsbuffe varje dag, varav lunchen är två rätters och middagen 3 rätters! Och sen massa fika på det....har nog gått upp 5 kg denna vecka.
Altså seriöst...på vikt-fronten... Nu får det vara nog! Gämfört mig på foton,och så här kan det inte fortsätta. Så nu börjar mitt nya, nyttigare liv! Kommer inte kanske gå på nån diet direkt, bara ta bort en hel del saker och byta ut en del till nyttigare (t.ex kakor mot frukt) Nästa sommar vill jag vara -7 kg, då blir jag en lycklig flicka!
Men lycka till säger jag... Hmm får se hur det går. Bara ut och röra på sig!
Det är ju underbart väder iaf,eller har varit under hela veckan vi varit borta! Älskar verkligen sol och värme!!
T.o.m får lite, lite färg :-)
Och imorgon hoppas jag på mer när jag och Annelie ska till stranden! Första strand jag kommer till på år och dar!

Vad mer har hänt...jo jag blev ju tant här för två månader sen...big 30! (Fast på resan fick jag höra att jag såg ut som 16-17 hahahaha) Hade en mycket trevligt, lyckad och rolig fest då. Sen har det nyss vart midsommar, vilket samma dag även var års-dag sen...Michael............ Ja, mycket blandade känslor över den dagen. Ville egentligen sitta hemma, vara ensam, minnas....
Men älskar ju midsommar så jag , Marko, Janne och Annelie drog till Sofie och Tommy på Alholmen! Mycket skoj helg belv det!! Tack tack :-)

Nä, om man ska ta och och krypa ner bredvid min fina, är så lycklig att få sova bredvid dig igen älskling <3

Natt där ute...

RSS 2.0